dilluns, 11 de maig del 2015

Què fa la guarra de la teva veïna?



ISBN 978-84-942856-9-1

PVP 16,00 € (IVA INCLÒS)

FORMAT 145x210 mm

PÀGINES 228

IDIOMA CATALÀ

ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES









Sinopsis


Qui no té o no ha tingut mai una veïna que et desperta la curiositat per conèixer millor el seu dia a dia?

El plaer de mirar sense ser vist, el plaer d'imaginar el que als ulls sembla insinuar-se... El plaer indescriptible de tot el que resta amagat, perquè què fas tu quan tanques la porta del cancell de casa teva?
Dues veïnes, dos pisos separats per un carrer. La Patri té una doble vida i es treu un sobresou amb el que més li agrada, que és el sexe. És intrèpida, arrauxada, sexualment molt segura i amb pocs amics… Ah, i conviu amb un gos, el seu gos, el Margi.
Per contra, la Júlia Ciurana és una dona que ha passat els cinquanta anys, que té una gran creativitat i una vocació innata per a l’art, sobretot per a la pintura, però que ja ve de tornada de tot i aquest fet li permet un bagatge de vida.
Les vides de les dues veïnes, la Patri i la Júlia, tenen moltes coses en comú: viuen al mateix carrer —davant per davant—, consumeixen vi del mateix celler, no tenen cortines i teixeixen paral·lelament dues vides molt similars que es creuaran en un punt, en un moment just, que descobrireu llegint la novel·la.

Montse Solé

Montse Solé ha publicat Salutacions Expressives i ha participat en la novel·la col·lectiva L’arbreda ebrenca.

És cofundadora del projecte artístic SalmaldonArt, premi al millor programa cultural Diputació de Tarragona 2011 pel “SalmaldonTv”, el qual codirigia i copresentava.
Rapsode de les perfomances “SalmaldonArt,” realitzades al Centre Cultural Blanquerna de Madrid, Cadis i arreu de Catalunya i Balears.
Premi de la revista The Secret i la fundació Gaudí 2013 pel relat "Dimecres".
Ha treballat en diversos mitjans de comunicació, ràdio i televisió. Actualment, col·labora a Ràdio 4 i escriu articles culturals a la revista digital www.helpcatalonia.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada