diumenge, 24 de maig del 2015

Una aventura al castell de la suda de Tortosa

ISBN  978-84-943984-1-4

PVP 15,00 €  (IVA INCLÒS)

FORMAT   210x297 mm

PÀGINES   36

IDIOMA    CATALÀ

ENQUADERNACIÓ TAPA DURA

COL·LECCIÓ DESCOBRINT EL RENAIXEMENT 


Sinopsi
En plena Festa del Renaixement, en Sand, la Raug, l’Smile i uns quants peluixos més, s’endinsen en una sorprenent i emocionant aventura que els durà a descobrir el passat de la seva ciutat i, molt especialment, el Castell de la Suda.
Però, en el moment més inesperat, l’Smile acabarà entrant a la masmorra del Castell. Estaran preparats els aventurers per viure com mai el segle XVI? Aconseguiran esbrinar el perquè de la seva troballa?
Totes aquestes respostes les trobareu en les pàgines d’aquest llibre, el primer d’una sèrie de contes, que pretén descobrir els diferents indrets de Tortosa a través de la Festa del Renaixement.

Irene López i Favà

Estudiant de Batxillerat d’Humanístic pur. Escriu articles i reportatges sobre l’actualitat de la ciutat de Tortosa que es publiquen al seu bloc anomenat “Què fem a Tortosa?”.
Començà a escriure contes quan tenia 8 anys, recreant les aventures dels seus peluixos. Del 2008 al 2010 participà en el programa “Lletres Ebrenques” d’Antena Caro, i amb els àudios i les fotografies dels protagonistes de cada conte es va crear el bloc anomenat “El Cistell de les meves joguines”. Als 10 anys van entrevistar-la al diari “Més Ebre”.
Pel que fa a la seva tasca d’escriptora, ha rebut nombrosos premis des de ben jove, a l’escola i més tard a l’institut, tant per la seva poesia com per la narrativa, i darrerament també, premiada pel seu treball en Fotofilosofia.
Destaca com a Contacontes, on ha actuat en diversos municipis de les Terres de l’Ebre. En els darrers anys també ha participat en la Festa del Renaixement de la ciutat.

Ester Besolí

Pintora i il·lustradora. La seva obra destaca i és coneguda gràcies als premis que ha rebut, i a les diferents exposicions, tant individuals com col·lectives, en que participa. Ha estat comissària d’exposicions, creadora polifacètica en camps tant diversos com els cartells, el teatre o el cinema, dissenyant vestuaris i escenografies. Fa el salt a la il·lustració infantil amb els personatges del pallasso Muniatto, il·lustrant els seus contes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada