dimecres, 13 d’abril del 2016




ISBN      978-84-943984-9-0

PVP        16,00 €  (IVA INCLÒS)

FORMAT   145x210 mm

PÀGINES   228

IDIOMA     CATALÀ

ENQUADERNACIÓ RÚSTICA AMB SOLAPES



https://youtu.be/v8eno3IEnmE


Sinopsi
Com és possible que una estructura familiar del segle x regenti en ple segle xxi el sí de la família Masip Rovira? En ella s’hi viuen traïcions de sang, sentiments mai explicats, tradicions familiars i venjances que només coneixen les parets de la Casa Gran del Til·ler, situada al Priorat. 

«Una casa serà forta i indestructible quan estigui sostinguda per aquestes quatre columnes: pare valent, mare prudent, fill obedient, germà complaent.»
Confuci
«La família és la base de la societat i el lloc on les persones aprenen per vegada primera els valors que els guien durant tota la seva vida.»
Joan Pau II
«A vegades en el temps has d’aprendre a renunciar a persones, no perquè no t’interessin, sinó perquè tu no els importes a elles.»

Isaac Navarrete


      Montse Solé
Montse Solé (Calafell, 1983) és escriptora, llicenciada en Ciències Empresarials i màster en Community Manager.
És autora de: “Què fa la guarra de la teva veïna?”, “Salutacions Expressives” i la novel·la col·lectiva “L’abreda Ebrenca”.  Premi pel relat “dimecres” de la revista The Secret, fundació Gaudí, l’any 2014.
En l’actualitat treballa com a funcionària en l’àmbit local i com a Social Media.
Paral·lelament des de 2009 ha treballat a diversos mitjans de comunicació: Ràdio4, Penedès Tv i RTVendrell. Premi Diputació a millor programa cultural pel programa “SalmaldonTv” atorgat per Col·legi de Periodistes 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada